VetCur

ViVet Urtemineraler 7,5 kg

Naturlige organiske vitaminer og mineraler til din hest, der sikrer høj optagelighed. Et fulddækkende vitamin/mineral tilskud.
Når jeg taler ernæring med jer derude i staldene, så anbefaler jeg jer ofte at bruge ViVet Urtemineraler. Der gør jeg fordi her er tale om et vitamin/mineral produkt, som sikrer HØJ OPTAGELIGHED! De fleste vitamin/mineral produkter på markedet, består af uorganiske bundne vitaminer/mineraler. Og uorganiske vitaminer/mineraler kan hesten have svært ved at optage - de suser altså lige igennem systemet, og hesten bliver fejlernæret - hvilket kan føre til fx. dårlig hovkvalitet.
 
For alle dyr gælder, at en større eller mindre del af deres kost stammer fra planteriget - direkte eller indirekte. I dyrenes naturligve miljø har de fri adgang til alle de næringsstoffer de skal bruge og er evolutionært tilpasset.
 
På verdensplan kendes i dag mere end 30.000 aktive og sekundære planteingredienser. Naturen er således et gigantisk ernæringsmæssigt skatkammer, som vores tamme husdyr desværre ikke længere har fri adgang til.
 
De godt 70 milliarder celler, som en krop består af, har dagligt brug for at få tilført disse næringsstoffer. Derfor er plantenæringsstofferne også af vital betydning for en afbalanceret arts-korrekt ernæring.
Sagt på en anden måde....
 
Sammenligner man dyrenes ernæring med, hvordan en computer virker, så udgør fedt, protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler "hardwaren". For at kunne bruge computeren, har man brug for passende software. Næringstoffer fra planteriget er den "software", der gør det muligt at udnytte "hardwaren" maksimalt samt sikre optimal "drift".
 
Sammensætning:
Lucerne, græs, bestående af: calciumcarbonat, monocalciumfosfat, fodersalt, magnesiumoxid, anticaking, roemelasse, vitaminer og mineraler, ager padderok, havre spirer, hindeastragel, hvidtjørn, jernurt, glat burre, damiana, alm. hjertespand, blæretang, rosella, pileurt, bukkar, vejbred.
 
Råfedt: 2,1%
Råprotein: 9,7%
Træstof: 19,1%
Råaske: 35,6%
 
Højt indhold af vitaminer:
E-vitamin: naturlig antioxidant
A-vitamin: nødvendig for synet, vækst og appetit
B-vitaminer (hele paletten): understøtter nervesystemet, hud, hår, hov, lever og kredsløb og hjælper enzym-funktioner
D-vitamin: næring til kroppens anvendelse af kalk og fosfat til stærke knogler og tænder.
 
Drøj i brug, da en hest på fx. 550 kg i moderat træning kun skal have 140 gr. om dagen. En pony på fx. 350 kg i moderat træning skal have 80 gr. om dagen.
 
Enestående tilførelse af elektrolytter:
Mineralsaltene natrium, kalium, klorid, kalcium, magnesium.
Nyhed
Ikke på lager (Levering: 4-6 dage)
7500 gram
368,00 DKK
ViVet Urtemineraler 7,5 kg
Jeg har valgt at blive forhandler af VetCur's produkter, da de er helt i den "ånd" som jeg mener foder og tilskud bør være til dyr. Og det er naturligvis også disse produkter jeg bruger til mine egne heste - lige fra mine små Shetlandsponyer, til min drægtige avlshoppe, min meget trivelige vallak og min højt ydende avlshingst. Og de ser alle fantastiske ud og har gode stærke hove!
 
For VetCur er kvalitet det ord, der gennemgående beskriver deres produkter. De har en klar holdning om, at de bedste råvarer giver de bedste produkter. Og der er en lige linje mellem økologi og de bedste råvarer. Så generelt kan du forvente, at deres produkter er produceret af så meget økologi som muligt, og at de i deres produktion (GMP-standard) sørger for, at det du kan læse på etiketten også er det, der er i produktet.
Møllehøjens Heste v. Maria Textor | CVR: 34103100 | Hårbøllevej 12, 4792 Askeby