VetCur

Cur1 Spray 500 ml

Cur1 500 ml til hest er en komplet pleje og beskyttelse af hud og pels, fra øre til hov! Hele året!
Cur1 Spray fra VetCur til hest er et helt revolutionerende pelsplejeprodukt. Cur1 er en 100% naturlig oliebaseret spray, som plejer hestens hud og pels. Cur1 er fri for skadelige kemiske og syntetiske stoffer. Her får du hjælpe til nogle af alle hesteejeres værste mareridt:
 
- Sur stråle
- Muk
- White Line Disease
- Sommereksem
- Mitter, myg, klæg, fluer, hestebremser
- Hud- og pelsmider
- Svamp
- Skæl
- Sarccoider
 
Anvendelse:
Ryst flasken og spray på efter behov. Cur1 har en "stay-on-effekt", hvilket betyder, at produktet er effektivt i flere dage, også hvis der kommer mindre mængder nedbør. Efter dagsregn eller kraftig regn kan fornyet spraying dog være nødvendigt.
Produktet er fuldstændig ugiftigt for hesten, men der er sprit i, så vær forsigtig omkring øjnene.
 
Vi mennesker kan også bruge den mod insekter. Den har vist sig meget effektiv mod sur stråle og White Line Disease!
Nyhed
På lager (Levering: 2-3 dage)
500 gram
Lagerstatus: 5 stk.
198,00 DKK
stk.
Cur1 Spray 500 ml
Jeg har valgt at blive forhandler af VetCur's produkter, da de er helt i den "ånd" som jeg mener foder og tilskud bør være til dyr. Og det er naturligvis også disse produkter jeg bruger til mine egne heste - lige fra mine små Shetlandsponyer, til min drægtige avlshoppe, min meget trivelige vallak og min højt ydende avlshingst. Og de ser alle fantastiske ud og har gode stærke hove!
 
For VetCur er kvalitet det ord, der gennemgående beskriver deres produkter. De har en klar holdning om, at de bedste råvarer giver de bedste produkter. Og der er en lige linje mellem økologi og de bedste råvarer. Så generelt kan du forvente, at deres produkter er produceret af så meget økologi som muligt, og at de i deres produktion (GMP-standard) sørger for, at det du kan læse på etiketten også er det, der er i produktet.
Møllehøjens Heste v. Maria Textor | CVR: 34103100 | Hårbøllevej 12, 4792 Askeby