VetCur

ReVet 500 ml

Med ReVet kan du give din hest et skræddersyet produkt til at give led og bevægeapparatet ekstra tilskud af afstemte ernæringsmæssige byggesten ved behov.
Muskler, sener, knogler, ledvæske, brusk osv. er blot nogle af de mange skrukturer, som udgør hele led- og bevægeapparatet, og gør det muligt for din hest at bruge sin krop.
 
Alle disse mange strukturer har et stort forbrug af en bred vifte af vigtige næringsstoffer for, at processerne kan fungere optilmalt.
 
Hvad gør ReVet?
ReVet tilskudsfoder til hest er sammensat, så den tilgodeser led- og bevægeapparatets behov for mange vigtige vegetabilske næringsstoffer.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give tilskud af ReVet?
Led og bevægeapparatet rammes af mange sygdomme. Her kan fx. nævnes akutte eller kroniske skader på knogler, led, muskler, sener, slid, autoimmune sygdomme osv.
Disse er blot nogle af de problemer, der kan ramme led- og bevægeapparatet.
 
Symptomer på problemer i led- og bevægeapparat kræver ofte medicinsk behandling og ernæringsvejledning. Spørg altid dyrlægen til råds hvis du er i tvivl.
 
De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ReVet, er skræddersyet til at give led- og bevægeapparatet et ekstra tilskud af afstemte ernæringsmæssige byggesten ved behov.
 
Indhold:
500 ml økologisk rapsolie med 17 kendte lægeurter og medicinske planter.
 
Dosering:
Omryst flasken grundigt før brug
Hest: 2 spsk. (30 ml) iblandes foderet pr. dag.
Pony: 1 spsk. (15 ml) iblandes foderet pr. dag.
 
Sammensætning:
Økologisk rapsolie, djævleklo (bemærk dopinglistet), hørfrø, hvidtjørn, galanga, jernurt, damiana, lucerne, mælkebøtte, ananas, alm. hjertespand, alm. nælde, baldrian (bemærk dopinglistet), gurkemeje, rabarber, lind, sarsparille, glat burre.
 
Analyse:
Råfedt: 96,30%
Råprotein: 0,20%
Træstof: 0,30%
Råaske: 0,00%

Kan også bestilles hjem i 4,5L dunk til 1960,- Kontakt mig herfor.
Nyhed
På lager (Levering: 2-3 dage)
500 gram
Lagerstatus: 2 stk.
270,00 DKK
stk.
ReVet 500 ml
Jeg har valgt at blive forhandler af VetCur's produkter, da de er helt i den "ånd" som jeg mener foder og tilskud bør være til dyr. Og det er naturligvis også disse produkter jeg bruger til mine egne heste - lige fra mine små Shetlandsponyer, til min drægtige avlshoppe, min meget trivelige vallak og min højt ydende avlshingst. Og de ser alle fantastiske ud og har gode stærke hove!
 
For VetCur er kvalitet det ord, der gennemgående beskriver deres produkter. De har en klar holdning om, at de bedste råvarer giver de bedste produkter. Og der er en lige linje mellem økologi og de bedste råvarer. Så generelt kan du forvente, at deres produkter er produceret af så meget økologi som muligt, og at de i deres produktion (GMP-standard) sørger for, at det du kan læse på etiketten også er det, der er i produktet.
Møllehøjens Heste v. Maria Textor | CVR: 34103100 | Hårbøllevej 12, 4792 Askeby