VetCur

Nutz 500 ml

Nutz nærer immunsystemet, giver energi til alle kroppens processer og booster fordøjelsessystemet. Vedligeholdelse og genopbygning af kroppens strukrurer.
Nutz gives om morgenen og er som navnet hentyder fyldt med nødder, kerner og frø, som er gode kilder til naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og sunde fedtstoffer.
 
Afhængig af kilden bidrager ingredienserne med en palette af næringsstoffer, som nærer immunsystemet, giver energi til alle kroppens processer og booster fordøjelsessystemet.
 
Et supplement med nødder, kerner og frø er således af enorm betydning for vedligeholdelse og genopbygning af kroppens strukturer.
 
Hesten er en browsende planteæder og derfor består en væsentlig del af dens naturlige fødegrundlag af en bred vifte af knopper, bark, rødder, bør, frugter, nødder, mosser, laver mv.
 
Dette tilskudsfoder er nøje afstemt til at supplere en afbalanceret ernæring af din hests vitale processer, herunder sikre sund hovkvalitet!

Sammensætning:
Økologisk rapsolie, søde mandler, bukkehorn, hørfrø, fennikel, aprikoskerner - bitre, annattofrø, guarana, loppefrø, blomsterkarse, brændenældefrø, abelmoskus, khella, hestekastanie, betel-nød.
 
Råfedt: 94,0%
Råprotein: 0,6%
Træstof: 1,0%
Råaske: 1,0%
 
Dosering:
Hest: 2 spsk. (30 ml) pr. dag.
Pony: 1 spsk. (15 ml) pr. dag
Iblandes foderet om morgenen.
Nyhed
På lager (Levering: 2-3 dage)
500 gram
Lagerstatus: 1 stk.
298,00 DKK
Nutz 500 ml
Jeg har valgt at blive forhandler af VetCur's produkter, da de er helt i den "ånd" som jeg mener foder og tilskud bør være til dyr. Og det er naturligvis også disse produkter jeg bruger til mine egne heste - lige fra mine små Shetlandsponyer, til min drægtige avlshoppe, min meget trivelige vallak og min højt ydende avlshingst. Og de ser alle fantastiske ud og har gode stærke hove!
 
For VetCur er kvalitet det ord, der gennemgående beskriver deres produkter. De har en klar holdning om, at de bedste råvarer giver de bedste produkter. Og der er en lige linje mellem økologi og de bedste råvarer. Så generelt kan du forvente, at deres produkter er produceret af så meget økologi som muligt, og at de i deres produktion (GMP-standard) sørger for, at det du kan læse på etiketten også er det, der er i produktet.
Møllehøjens Heste v. Maria Textor | CVR: 34103100 | Hårbøllevej 12, 4792 Askeby