VetCur

NeVet 500 ml

Adfærdsproblemer? Så brug NeVet! Naturlige plantenæringsstoffer afhjælper nerve- og hormonsystemet hos hesten.
Heste er fra naturens side floklevende, sociale dyr og er nært knyttet til de individer, der er i deres flok - mennesker som dyr.
 
Ændringer i flokstrukturen og de sociale eller fysiske rammer har indflydelse på hestens psykiske overskud.
 
Kroppens centrale "styreorgan" består af nervesystemet, hormonsystemet, visse centre i hjernen og forskellige endokrine kirtler mv., som "oversætter" dyrets fortolkning af sine omgivelser til biokeminske produkter. For at kunne foretage disse komplekse opgaver kræves der mange og nøje afstemte næringstoffer til såvel proces som produkt.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give NeVet?
I perioder, hvor "styreorganet" skal arbejde ekstra, har kroppen brug for ekstra næringsmæssige byggesten. Fx. ved flytning, nytår, stress og nervøsitet osv. NeVet er også godt til hingste og hopper, der skal opnå god forplantningsevne. God til hormonforstyrret heste. Disse byggesten er afstemt til hestens specifikke biologi og behov. 
 
Sammensætning:
Økologisk rapsolie, abelmoskus, havre spirer, ananas, ageråne, blomsterkarse, humle, surbær, pomerans, jasmin, passionsblomst, perikum, pimpinelle.
 
Dosering:
Hest 2 spsk. (30 ml.) dagligt.
Pony: 1 spsk. (15 ml.) dagligt.
Blandes i foderet.
Nyhed
På lager (Levering: 2-3 dage)
500 gram
Lagerstatus: 2 stk.
270,00 DKK
stk.
NeVet 500 ml
Jeg har valgt at blive forhandler af VetCur's produkter, da de er helt i den "ånd" som jeg mener foder og tilskud bør være til dyr. Og det er naturligvis også disse produkter jeg bruger til mine egne heste - lige fra mine små Shetlandsponyer, til min drægtige avlshoppe, min meget trivelige vallak og min højt ydende avlshingst. Og de ser alle fantastiske ud og har gode stærke hove!
 
For VetCur er kvalitet det ord, der gennemgående beskriver deres produkter. De har en klar holdning om, at de bedste råvarer giver de bedste produkter. Og der er en lige linje mellem økologi og de bedste råvarer. Så generelt kan du forvente, at deres produkter er produceret af så meget økologi som muligt, og at de i deres produktion (GMP-standard) sørger for, at det du kan læse på etiketten også er det, der er i produktet.
Møllehøjens Heste v. Maria Textor | CVR: 34103100 | Hårbøllevej 12, 4792 Askeby