VetCur

DiVet 500 ml

Rigtig mange heste har problemer med fordøjelsen. Det siges, at helt op til 84% af alle heste har mavesår. DiVet kan hjælpe godt på vej!
Rigtig mange heste har maveproblemer og problemer med fordøjelsen. Når heste får problemer med maven, har de brug for næringsstoffer til at genopbygge tarmslimhinden, næringsstoffer til immunsystemet og meget andet.

I DiVet findes disse ernæringsmæssige vigtige byggesten, som hesten kan få brug for ved f.eks. infektioner, diarre og lign. mavelidelser.

En god fordøjelse er meget vigtig for en hest, fordi en der ikke har et godt fordøjelsessystem, kan komme ud for flere forskellige sygdomme. Her er nogle eksempler:
- Koliksmerter og allergier
- Tarmbetændelse
Fødevare intolerence
Fødevare allegier
Forstoppelse

Sammensætning:
Økologisk rapsolie, alm. røllike, kvan, lucerne, mælkebøtte, gul ensian, lakridsrod, glat burre, blåbær, skovmærke, hønsegræs, rabarber, valnød, blæretang, citrongræs, ling.

Indhold:
500 ml

Dosering:
Hest: 2 spsk. (30 ml)
Pony: 1 spsk. (15 ml)
Iblandes foderet.
Nyhed
På lager (Levering: 2-3 dage)
500 gram
Lagerstatus: 2 stk.
270,00 DKK
stk.
DiVet 500 ml
Jeg har valgt at blive forhandler af VetCur's produkter, da de er helt i den "ånd" som jeg mener foder og tilskud bør være til dyr. Og det er naturligvis også disse produkter jeg bruger til mine egne heste - lige fra mine små Shetlandsponyer, til min drægtige avlshoppe, min meget trivelige vallak og min højt ydende avlshingst. Og de ser alle fantastiske ud og har gode stærke hove!
 
For VetCur er kvalitet det ord, der gennemgående beskriver deres produkter. De har en klar holdning om, at de bedste råvarer giver de bedste produkter. Og der er en lige linje mellem økologi og de bedste råvarer. Så generelt kan du forvente, at deres produkter er produceret af så meget økologi som muligt, og at de i deres produktion (GMP-standard) sørger for, at det du kan læse på etiketten også er det, der er i produktet.
Møllehøjens Heste v. Maria Textor | CVR: 34103100 | Hårbøllevej 12, 4792 Askeby