VetCur

Yest til hest 4,2 kg

Er der mangel på aminosyrer, er der også mangel på byggesten. Mangler der prebiotiske stoffer, skaber problemer med fordøjelsen, næringsoptag og tarmflora.
YEST fra VetCur Biotec er et innovativt produkt indenfor tilskud, da dette både giver essentielle byggesten til hele kroppen og til tarmens flora.

Dosering:
Pony, plag og ungheste: 10-15 gr. dagligt.
Hest: 20-30 gr. dagligt.
1 måleske = 5 gr.

Sammensætning: Græs, gær af døde gærkulturer, æbler, gulerødder, kvikgræsrod, chikorie, marietidsel.

Analyse:
Råfedt: 4,2%
Råprotein: 18,1%
Træstof: 17,1%
Råaske: 5,5%
Nyhed
På lager (Levering: 2-3 dage)
4200 gram
Lagerstatus: 2 stk.
698,00 DKK
stk.
Yest til hest 4,2 kg
Jeg har valgt at blive forhandler af VetCur's produkter, da de er helt i den "ånd" som jeg mener foder og tilskud bør være til dyr. Og det er naturligvis også disse produkter jeg bruger til mine egne heste - lige fra mine små Shetlandsponyer, til min drægtige avlshoppe, min meget trivelige vallak og min højt ydende avlshingst. Og de ser alle fantastiske ud og har gode stærke hove!
 
For VetCur er kvalitet det ord, der gennemgående beskriver deres produkter. De har en klar holdning om, at de bedste råvarer giver de bedste produkter. Og der er en lige linje mellem økologi og de bedste råvarer. Så generelt kan du forvente, at deres produkter er produceret af så meget økologi som muligt, og at de i deres produktion (GMP-standard) sørger for, at det du kan læse på etiketten også er det, der er i produktet.
Møllehøjens Heste v. Maria Textor | CVR: 34103100 | Hårbøllevej 12, 4792 Askeby